Ons verhaal

Van Marmer is onderdeel van Wessels Natuursteen & Keramiek. Met ruim 90 jaar aan ervaring in de bewerking van natuursteen mogen wij onszelf met volle trots een expert in de natuursteen noemen. Al generaties lang heeft onze familie een enorme passie voor natuursteen, met een speciale voorliefde voor marmer. Onze focus ligt op kwaliteit in de breedste zin van het woord. Het werken met dit bijzondere materiaal voelt voor ons elke dag opnieuw als een feestje. Wij hopen dat dit feestje bij jou thuis aan tafel voortleeft.

witte marmeren salontafel hoek - Vanmarmer

“Van Marmer maakt marmer modern, stijlvol en betaalbaar voor iedereen.”

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van diverse natuursteen meubelen. In onze werkplaats in Aalsmeer wordt ons marmer vol liefde en oog voor detail vervaardigd. Door middel van tijdloze designs en karakteristieke materialen willen wij onze generatielange passie en liefde voor marmer met je delen.

Door ruim 90 jaar aan ervaring en een gezonde obsessie voor marktontwikkelingen in de natuursteen zijn wij in staat om jou te allen tijde van een gedegen advies te voorzien. Kwaliteit en klanttevredenheid zullen altijd de belangrijkste pijlers zijn in ons handelen.

Alleen het beste

Doordat onze producten in onze eigen fabriek worden geproduceerd kunnen wij onze klanten te allen tijde kwaliteit en vakmanschap garanderen. Het ruwe marmer, afkomstig uit Italië, Spanje, Zuid-Amerika of Afrika wordt in eigen huis afgewerkt.

Ben je op zoek naar iets anders van marmer?

Een natuursteen als marmer biedt oneindig veel keuzes en mogelijkheden. Wanneer uw wensen verschillen van ons huidige aanbod maken wij graag, samen met jou, een ontwerp voor uw gewenste maatwerk.

Wit marmer (Bianco Carrara)

Het marmer waar marmer zo om bekend staat. Dit klassiek geaderde marmer word gewonnen uit een van de oudste nog werkende groeves uit de regio Carrara in Italie. Deze veelzijdige klassieker is uitermate geschikt voor verwerking in traditioneel en hedendaags design.

Zwart marmer (Nero Marquina)

Zwart Marmer (Nero Marquina): Een klassiek Spaans marmer met een rijke historie. Gekenmerkt door de diepzwarte kleur met opvallende witte aders is dit marmer bij uitstek geschikt voor een cique uitstraling in uw interieur.

Grijs Marmer (Persian Grey)

Een vrij onbekende marmer soort uit het midden oosten met haar unieke grijze kleur en karakteristieke witte aders brengt dit materiaal de exclusiviteit bij u in huis.

Groen Marmer (Verde India)

Afkomstig uit het Noord Westen van India met diep donkergroene aders. Dit materiaal heeft enorm aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Door haar compacte structuur is dit materiaal voor vele toepassingen geschikt.